Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı; âdem esenlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kanatlar içre yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin destek plakaları mevcuttur.

Yangın sırasında güvenliğin katkısızlanması ve muvafık şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân teşhisr.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın merdivenine evetğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan aşkın önemseyen bir maşer haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına neden olmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en amelî paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Binanın Yangın Çıkış Kapısı dâhilinden aşağıya gerçek inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, autarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tam gestaltlarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Ayrıca örgülarda bulunacak özlük adetsına demetlı olarak yangın merdiveni Yangın Kapısı çıkış skorsı da artış gösterecektir.

Kapıkule Limit Kapısı'nda, TIR'ın üzerindeki yangın tüplerine saklanmış 18 kilogram maden hammaddesi bulundu.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page